Hodnocení a práce ve školce

24. ledna 2014 v 6:08 | Ko Ky |  Praxe
Ahoj,

předem se omlouvám,že píšu až teď,ale nejsem líná,jen tělo jak je momentálně nemocné si žádá více spánku,tak mu ho dopřávám a kdybych nemusela nikam chodit,tak ani nejdu a jsem jen v posteli a potím se a léčím se.
Tak sem přicházím se slibovaným článek,jak mi dopadlo hodnocení a jaké činnosti s dětmi dělám.
Tak ve středu jsem jim přinesla jednu postavičku na obkleslení,jak umí či neumí a potom až to měly obkreslené,tak jsem se dotazovala co té postavě chybělo a to pak měli dodělat a za odměnu,kdo to měl si to mohly vybarvit.
A pro jinou skupinku jsem měla práci na obtiskování částí ruky,aby jim vyšel motýl,ale jak jsem si říkala,že jim to nevýjde,tak se mi to i potvrdilo,takže ale mé očekávání nebo cíle,zda umí obtisknout ruku i jinak než úplně jednou zcela splnily a jejich díla se moc povedly.
Sem dávám mé dílo,které jsem jim ukazovala.

A včera?se mi zapojily úplně všechny děti co tam byly.A copak jsme dělaly?Jsme měly zase postavu,ale teď už jinou a jsme jí taky obkreslily.Potom měli za úkol ji vodovkami celou vybarvit a po vybarvení jsem jim dala kousek špejle s černou barvou od vodovky a měli dodělat co postavě chybí a musím tedy říci,že dost dětem se to povedlo,tak to i mají vyvěšené ve školce,aby se s tím mohly chlubit rodičům.A zde dávám šablonku včerejší postavy,kterou měly za úkol obkreslit.



A co hodnocení?
Musím říct,že jsem se ho opravdu bála a jsem si říkala,co tam tak asi budu povídat a co mi vše bude vyčteno. A kupodivu vyčteno mi nic nebylo,jen mi byly dány rady.A jaké?Tak první rada byla ohledně šablonky postav,že pro děti spíše tvrdší materiál než jsem měla, takže má mylná domněka,jak mi předvedly neteře(2 roky a 3 roky),že se to dá byla vyvrácena.Potom dle čtení,že se mi nedaří měnit hlas,což jsem s pokorou přijala,protože se mi nechtělo přiznávat,že mě bolí v krku a proto mi to nejde,jinak bych ani hlas neměla.A jinak mi bylo vysvětleno,že práce ve školce je o psychice a o hlasu.
A jinak samé pochvaly,jak jsem ochotná,milá,hned jsem se zapojila do činností.Děti si mě oblíbily,především jedna holčička,která od té doby co jsem tam není dne,aby nebyla semnou.

A dneska pěkně bude opakování co jsme dělaly tento týden a k tomu básničky a taky písnička.Tak doufám,že můj hlas to dá a nepříjdu o něj.Při opakování budeme i mít tuto postavičku s geom.tvarů,kterou jsem vytvořila a při které si budeme opakovat tvary a barvy.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Lucy1616 Lucy1616 | E-mail | Web | 24. ledna 2014 v 11:14 | Reagovat

Tak to jsi teda dobrá, že jsi to zvládla :) Taky by mě bavilo dělat s dětma. Musí to být úžasný ;) Ty činnosti jsi vymýšlela sama?

2 Vendy Vendy | Web | 24. ledna 2014 v 11:46 | Reagovat

To vypadá skvěle, dobré nápady, děti jsi určitě zaujala a to je výborné! :-)
Se čtením, mají pravdu, i když teď jsi trochu indisponovaná s hlasivkami, ale zkus, až budeš hlasově v pořádku, při čtení měnit hlas, něčemu přikládat důraz, někdy zvolnit, někdy zesílit, někdy ztišit...podle toho, co je v knížce. Určitě to bude dobré, máš dobrý nástup. :-)

3 brilla64 brilla64 | Web | 24. ledna 2014 v 11:57 | Reagovat

to ako si to pekne rozpísalo mi pripomenulo keď som ešte ja chodila do škôlky :) sú to tak ľahké veci a pritom to deti tak baví a zamestná na dlho :)

4 May-rinne May-rinne | E-mail | Web | 24. ledna 2014 v 14:47 | Reagovat

Já právě potřebuju (hlavně) Nemoravany. :) Ne, ne, nic si nehledej, není to nic typu co to je a tak.. je to prostě názor, myšlenka, není to žádný kvíz, jde mi o názor Nemoravanů. Otázky bych ti napsala třeba na mail, minimálně jedna maximálně tři otázky.

5 Catin Catin | Web | 24. ledna 2014 v 17:39 | Reagovat

Tak aspoň ti to dopadlo dobře. :) Ty obrázky jsou fakt pěkný a já být malé dítě ve školce tak by mě to bavilo. :)

6 efie efie | Web | 24. ledna 2014 v 18:54 | Reagovat

Koukám, že hodnocení dopadlo dost dobře :)

7 Andullie Andullie | Web | 24. ledna 2014 v 21:19 | Reagovat

Hrozně ráda trávím čas a pracuji s dětmi :) Gratuluji k dobrému hodnocení!

8 ♡ HeLLo ♡ ♡ HeLLo ♡ | Web | 24. ledna 2014 v 22:01 | Reagovat

je super, že ti to s dětmi tak jde a hlavně tě to baví! :) vytvářeli jste moc hezké věci :33 a snad se brzo uzdravíš :)

9 skinny159 skinny159 | Web | 24. ledna 2014 v 23:46 | Reagovat

Ten první obrázek vypadá fakt zajímavě . Povedl se .

10 Ko Ky Ko Ky | Web | 25. ledna 2014 v 5:50 | Reagovat

[9]:
díky za pochvalu obrázku :)

11 Ko Ky Ko Ky | Web | 25. ledna 2014 v 6:13 | Reagovat

[8]:
ono by to šlo každému,děti se přizpůsobí každému,kdo jim něco chce :)
snad jo,snad příští týden budu zdravá:)abych mohla víc cvičit:)

12 Ko Ky Ko Ky | Web | 25. ledna 2014 v 6:14 | Reagovat

[7]:
tak to jsi,jak já taky ráda trávím čas a pracuji s dětmi,které mi kdy příjdou pod ruku :)
díky ke gratulaci k hodnocení:)

13 Ko Ky Ko Ky | Web | 25. ledna 2014 v 6:18 | Reagovat

[6]:
to koukáš dobře,hodnocení opravdu dopadlo dobře,až tedy na ten hlas,ale tak když jsem nemocná dalo se to očekávat :)

14 Ko Ky Ko Ky | Web | 25. ledna 2014 v 6:22 | Reagovat

[5]:
díky za pochvalu a za tvůj osobní názor :)

15 Ko Ky Ko Ky | Web | 25. ledna 2014 v 6:25 | Reagovat

[4]:
tak odpoledne ti na mail pošlu můj mail :)

16 Ko Ky Ko Ky | Web | 25. ledna 2014 v 6:31 | Reagovat

[3]:
to jsem ráda,že jsem ti to připomněla :)

17 Ko Ky Ko Ky | Web | 25. ledna 2014 v 6:35 | Reagovat

[2]:
jj,určitě to zkouším :)
Díky za chválu,děti to moc bavilo:)

18 Ko Ky Ko Ky | Web | 25. ledna 2014 v 6:38 | Reagovat

[1]:
jj,je to úžasné :)
ano,vše jsem vymýšlela sama i udělala:)

19 Lucy1616 Lucy1616 | E-mail | Web | 25. ledna 2014 v 11:57 | Reagovat

To jsi teda moc šikovná, já bych to sama asi nevymyslela :D Máš můj obdiv :)

20 Ko Ky Ko Ky | Web | 25. ledna 2014 v 12:26 | Reagovat

[19]:
díky za pochvalu,ale určitě vymyslela,kdyby k tomu přišlo :)

21 Lucy1616 Lucy1616 | E-mail | Web | 25. ledna 2014 v 16:11 | Reagovat

Ta knížka nevím, jestli by se dala někde stáhnout, já jsem ji dostala k Vánocům :)

22 Ko Ky Ko Ky | Web | 25. ledna 2014 v 17:03 | Reagovat

[21]:
aha,škoda,já právě většinou čtu knížky elektronicky,když nemá na ně finance :/

23 Kubi Kubi | Web | 25. ledna 2014 v 18:07 | Reagovat

Snad budeš brzy zdravá:) Máš dobré nápady teda:) Tak to je super, že tě takhle zhodnotili:) Určitě musíš být skvělá!:)

24 Yvette Yvette | Web | 25. ledna 2014 v 20:13 | Reagovat

DikY za komentare, u kamaraky se snazim, ale uz jsem malem selhala maji tu tolik dobrych veci.

Ten jidelnicek se mi tez libi na to ze jsem byla cely tyden doma. A ty fotky se mi tez libi Taylor je fakt kocka se super postavou.

A jsi sikovna ja bych tohle nevymyslela a snad budes brzy zdrava :)

25 Cora Brancy Cora Brancy | Web | 25. ledna 2014 v 23:14 | Reagovat

Týjo, pěkně jsi je tam zabavila. Myslím, že tyto činnosti, co sis připravila musely být super. Hlavně, že se něco pěkného naučí. Něco o těle. Velmi dobrá volba! Určitě ještě zapracuješ na tom, co Ti poradili a pak, gratuluju k přízni dětí! :)

P.S. Koukala jsem na míry. Super, že jdou vidět výsledky! :)

26 May-rinne May-rinne | E-mail | Web | 26. ledna 2014 v 0:48 | Reagovat

Ty jsi teda kreativní. Ty jím vymýšlíš zábavy, tě mají 100% určitě rádi. :-)
Hodnocení je hezké, to víš, vždy je něco vylepšit, ale určitě tě to posunulo dál a budeš ještě lepší :-) Držím palce :-)

27 Ko Ky Ko Ky | Web | 26. ledna 2014 v 8:51 | Reagovat

[26]:
jj,jsou kreativní a rádi se zapojují :)
mají mě rádi :)
to máš pravdu,vždy je co vylepšovat.díky za palce;)

28 Ko Ky Ko Ky | Web | 26. ledna 2014 v 8:55 | Reagovat

[25]:
jj,byly super a i to bylo tématem,teď tam berou lidské tělo,tak proto jsem to takhle vymyslela :)
jj,zapracuji o tom žádná!:)díky za gratulaci:)

díky,příští víkend budou další výsledky:)

29 Ko Ky Ko Ky | Web | 26. ledna 2014 v 9:07 | Reagovat

[24]:
to je dobře,že se snažíš:)
chápu,že se ti to líbí:)
ale určitě bys to vymyslela ;)

30 Ko Ky Ko Ky | Web | 26. ledna 2014 v 9:26 | Reagovat

[23]:
tak nemoce se mě zatím pořád drží :(
jj,já mám vždy dobré nápady:)
jj,i když i na jednu stranu kvůli tomu hlasu to skvělý není:/
díky,že mi tolik věříš:)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama